Yoga038 Update | Hartelijk 2019!

Het nieuwe jaar is begonnen! Ik wens je een heel ontspannen, inspirerend en gezond jaar toe, vol goede energie, fijne momenten en mooie inzichten. En vol leuke yogalessen natuurlijk. Dat ook! 😊

Deze week zijn de yogalessen weer begonnen. Ook in 2019 is er yogales op maandagmiddag om 17:00 uur, op woensdagavond om 18:30 en 20:00 uur en op vrijdagavond om 18:30 uur. Met ingang van 9 februari komt er een yogales bij op zaterdag van 10:00 tot 11:15 uur.

Met ingang van deze week kun je ook het yogaboek van Ron bij mij bestellen. Ron van der Post is mijn yogaleraar en in “Mijn reis op het yogapad” heeft hij al zijn ervaringen gebundeld. Op meeslepende wijze vertelt hij zijn yogaverhaal en laat hij je kennis maken met zijn Guru Brahmrishi Vishvatma Bawra -liefdevol Guruji genoemd- en met zijn leraar Swami Yogananda. Het is een bijzonder boek van een bijzondere leraar.

Ben je benieuw naar Rons verhaal? Het boek kost €20,- en je kunt het in de les of bij mij thuis komen ophalen. Stuur me een berichtje om een boek te reserveren of om een afhaalmoment af te spreken.

Stuur me ook een berichtje als je nog geen yogales bij me volgt, maar als beginnen met yoga -of yoga weer oppakken- wél jouw goede voornemen voor 2019 is. Je bent altijd van harte welkom om eens een proefles mee te doen. Ook mag je me natuurlijk mailen als je al wel lessen bij mij volgt, bijvoorbeeld als je me wilt laten weten dat je van de zaterdagles je vaste les wilt maken, als je mee wilt doen met één van de leuke workshops die op de planning staan of gewoon voor de gezelligheid. Je kunt me bereiken op info@yoga038.nl 😊

Heel graag tot ziens op de yogamat!

☮️❤️🕉️ ~ Liselotte

PS: Wil je de hele Yoga038 Update lezen? Je vindt ‘m hier: [klik]