Workshop Mythen en Asana’s: Voluit Leven // met Irina Verwer

20 april, 2019
10:00 - 12:30

FACE YOUR DEMONS, FIND YOUR STRENGTH

Afleiding is er altijd voldoende in het leven. Dat kan leuk zijn, maar het kan er ook voor zorgen dat je de dingen die je eigenlijk liever niet ervaart weg gaat duwen. Juist dat zorgt er vaak voor dat het lastiger wordt om voluit, authentiek en zonder angst te leven.

Tijdens deze workshop onderzoek je welke delen van je leven wat meer liefdevolle zorg en aandacht nodig hebben. Je krijgt daarnaast alle mogelijkheid je terug te trekken en je eigen kracht te hervinden.

Tijdens de workshop word je meegenomen in een reis door een van de mooiste mythen die je helpt dieper in jezelf te duiken en om datgene waar je bang voor bent onder ogen te zien.

De yogahoudingen, meditatie en ademoefeningen waar je doorheen wordt geleid sluiten hier perfect bij aan en ondersteunen je in het maken van (soms lastige) keuzes, zodat je jouw leven zonder terughoudendheid kunt leven. Ervaar de grenzeloze vrijheid die daarmee samen gaat!

OVER IRINA

Irina is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.
In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen. Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

Waar: Yoga038 | DOAS Mimosastraat 1, Zwolle

Wanneer: zaterdag 20 april 2019

Tijd:  10.00 – 12.30 uur

Kosten: €35,00

Info en opgave: info@yoga038.nl


Aanmelden

Deze workshop heeft het maximaal aantal inschrijvingen. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.