Workshop Yoga en Ayurveda voor de Herfst // met Irina Verwer

23 november, 2019
10:00 - 12:30

De herfst: de tijd van hele koude handen en voeten, van onrust, slapeloosheid, rugpijn, hoofdpijn en een superdroge huid. Je voelt je in dit seizoen misschien sneller onrustig, onzeker of moe, of schiet juist door in regelen, organiseren en het volgen van een strakke discipline. Terwijl je het eigenlijk nodig hebt om je even terug te trekken en uit te rusten. Maar juist in deze periode is het ontzettend druk, op het werk en -in de aanloop naar Sinterklaas en kerst- ook thuis. Niet gek dus dat je je juist in deze tijd van het jaar sneller rusteloos, gestrest of vermoeid voelt.

Wil je ook weten hoe je lekker in je vel kunt blijven tijdens de herfst en in de donkere dagen voor kerst? Op zaterdag 23 november leer je er alles over tijdens de workshop Yoga en Ayurveda voor de Herfst. Deze workshop is niet alleen een moment om bij jezelf te komen, je leert ook hoe je in het meest onrustige seizoen van het jaar bij jezelf kunt blijven.

Tijdens deze workshop leer je meer over Ayurveda, het zusje van yoga, en hoe deze filosofie je kan helpen om met beide voeten stevig op de grond te blijven terwijl de blaadjes van de bomen vallen. Je ontdekt waarom een zelfzorg-ritueel (dinacharya) juist in dit seizoen zo belangrijk is en ook hoe je dit vorm kunt geven op een voor jou haalbare manier. Je krijgt volop praktische tips en er is ruimte voor al je vragen.

En natuurlijk is er ook aandacht voor yoga. Je wordt door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die je helpen om te aarden en die je innerlijke vuurtje opstoken, zodat je warm, ontspannen en goed geaard de feestdagen tegemoet kunt gaan.

De workshop wordt geven door yogadocent en Ayurveda expert Irina Verwer.

OVER IRINA:

Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft ze les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken Kopstand in de Keuken en Met een Snufje Yoga, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept ze zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.

Meer over Irina kun je lezen op haar website:
www.irinaverwer.com.

WORKSHOP YOGA EN AYURVEDA VOOR DE HERFST

Waar: Yoga038, Zwolle

Wanneer: zaterdag 23 november 2019

Tijd:  10.00 – 12.30 uur

Kosten: €35,00 | Cursisten Yoga038: €30,00

Meer informatie en opgave: info@yoga038.nl


Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.