Workshop Yoga & Ayurveda voor de Zomer // met Irina Verwer

24 juni, 2018
10:00 - 13:00

Blote voeten in het gras, de zon op je huid en tot laat in de avond buiten zijn: het is er nu het seizoen voor. De zomer is echter ook de tijd van ruzies over de route naar je reisbestemming, zonnebrand, hoofdpijn door de hitte en alles nog gauw even afronden op je werk.

Wil je relaxed de zomerperiode in, zodat je volop kunt genieten van al het moois wat dit seizoen je brengt? Wil je weten welke voeding het beste bij dit seizoen past en welke yogahoudingen je gaan helpen om koel te blijven? Of wil je tips om op een natuurlijke manier zonnebrand, hoofdpijn, muggenbulten en andere zomerse ongemakken te verhelpen? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Ook als je je kennis van Ayurveda en yoga op wilt frissen ben je op de juiste plek.

Tijdens deze workshop leer je namelijk alles over Ayurveda (wat is het? wat heb je er aan?) en leer je hoe deze filosofie je kan helpen om goed voor jezelf te zorgen. Je krijgt volop praktische tips en adviezen voor thuis en voor op reis en je wordt door een heerlijke yogaserie geleid, zodat je geïnspireerd en energiek de zomer in gaat.

Over Irina:

Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft ze les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.

Je leest meer over Irina op haar website: www.irinaverwer.com.

WORKSHOP ZOMER YOGA & AYURVEDA

Waar: Yoga038 – Mimosastraat 1V (DOAS), Zwolle

Wanneer: Zondag 24 juni 2018

Tijd:  10.00 – 13.00 uur

Kosten: €35,00

Voor meer informatie en opgave mail naar info@yoga038.nl


Aanmelden

Deze workshop heeft het maximaal aantal inschrijvingen. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.