Workshop Yoga, Klachten en Blessures // met Lisa Schuur

24 oktober, 2020
10:00 - 13:00

• Dit is een ONLINE event •

Beoefen je al een tijdje yoga en heb je last van een blessure? Of wil je graag weten hoe je in je yogabeoefening klachten en blessures kunt voorkomen? Dan is dit een workshop voor jou!

Want alhoewel de fysieke kant van yoga een ontzettende mooie vorm van bewegen is, kun je ook in de asana’s (yogahoudingen) soms een blessure oplopen. Het is dus belangrijk om te weten wat je wel en wat je niet moet doen in de houdingen. Hoe is je alignment? Hoe maak je aanpassingen in bepaalde asana’s? En wat is voor jouw lijf überhaupt het meest geschikt?

Tijdens de workshop Yoga, Klachten en Blessures vertelt yogadocent en fysiotherapeut Lisa Schuur je meer over de achtergrond van de houdingen, en over de meest voorkomende klachten en blessures in het algemeen en die binnen de yogabeoefening in het bijzonder. In een combinatie van theorie en praktijk ontdek je hoe je klachten en blessures kunt voorkomen en leer je meer over de link tussen klachten, blessures, prana (levensenergie) en de chakra’s.

OVER LISA:

Lisa Schuur is fysiotherapeut en yogadocent in Groningen en Winschoten. Ze is als anatomiedocent verbonden aan de yogadocentenopleiding van Ron van der Post en geeft daarnaast over de hele wereld trainingen in yoga en anatomie.

Lees meer over Lisa op haar website: https://www.yogalos.nl/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lisaschuur.jpg

WORKSHOP YOGA, KLACHTEN EN BLESSURES

Waar: Zoom (Online Event)

Wanneer: 24 oktober 2020

Tijd: 10:00 tot 13:00 uur

Kosten: €35,00

info@yoga038.nl


Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.