Workshop Yoga Anatomie II // met Lisa Schuur & Rishi Soekhai

20 oktober, 2018
10:00 - 16:00

Yogadocent en fysiotherapeut Lisa Schuur verzorgt twee uitgebreide Yoga Anatomie workshops in Zwolle: Yoga Anatomie (Module 1) en Yoga, Fysiologie en Stress (Module 2).

In module één, op zaterdag 20 oktober, leer je meer over het bewegingsapparaat, de botten, spieren en fascie. Er worden spiertechnieken doorgenomen, om zo verdere verdieping te krijgen in je beoefening en/ of je leerlingen hierbij te ondersteunen. Het doel is om na deze lesdag meer kennis te hebben over het bewegingsapparaat en meer inzicht te krijgen in de logica van de houdingen.

Module twee verzorgt Lisa samen met Rishi Soekhai. Lisa vertelt in deze workshop meer over het brein, het zenuwstelsel, de adem, het endocriene stelsel en hoe yoga hier invloed op heeft. Rishi leert je daarnaast meer over stress, de effecten van stress op het brein, zenuwstelsel, endocriene stelsel en hoe yoga hier een rol in kan spelen.

Lisa Schuur en Rishi Soekhai zijn beide als docent verbonden aan de yogadocentenopleiding van Ron van der Post. Lisa Schuur is fysiotherapeut en yoga- en anatomiedocent. Rishi Soekhai verzorgt theorielessen over de Bhagavad Gita, het hindoeïsme en algemene yoga filosofie.

De workshops Yoga Anatomie en Yoga, Fysiologie en Stress zijn voor yogadocenten, voor mensen die al langere tijd intensief met yoga bezig zijn en meer verdieping zoeken, en voor cursisten van Yoga038 die minimaal een jaar Dynamische Yoga beoefenen. De modules zijn ook los van elkaar te volgen.

Op beide dagen beginnen we met theorie. In de pauze staat er thee klaar en zijn er ook nootjes en fruit. Na de pauze is er een groepsopdracht en daarna volgt 2 à 2,5 uur praktijk. Aangeraden wordt om tijdens de pauze niet te zwaar te eten, omdat we in de middag met de asana’s (houdingen) aan de slag gaan.

Voor deze workshops gelden Early Bird-prijzen. Tot 20 september geldt voor de workshop Yoga Anatomie een Early Bird-prijs van 55 euro. Bij aanmelding na 20 september betaal je voor deelname aan deze workshop 65 euro.

YOGA ANATOMIE (Module 1)
YOGA, FYSIOLOGIE EN STRESS (Module 2)

Datum: 20 oktober 2018 (module 1) en zondag 10 juni (module 2)

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

Lokatie: De Oude Ambachtsschool (DOAS), Mimosastraat 1V, Zwolle

Docenten: Lisa Schuur en Rishi Soekhai

Kosten: Early Bird 19/5 en 20/9 €55,00 per module | Daarna €65,00

Aanmelden: info@yoga038.nl


Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.