Workshop Dynamische Yoga // met Ron van der Post

21 september, 2018
13:00 - 19:00

DE ACHTERGRONDEN VAN DE ASANA’S

Op vrijdag 21 september komt Ron van der Post naar Zwolle voor een yoga workshop met als thema De Achtergronden van de Asana’s. In deze workshop gaan we terug naar de basis van de yoga. Glashelder en met een groot gevoel voor humor legt Ron je uit wat yoga wérkelijk is. Hij vertelt je alles over de achtergronden van de yogaoefeningen en gaat dieper in op yoga als levenswijze. Ook komt de oorzakelijkheid van verschillende klachten aan bod, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke vragen. En natuurlijk gaan we aan de slag met de houdingen en met meditatie. Het belooft een inspirerende dag te worden voor iedereen -beginners én gevorderden- die meer wil weten over de diepere betekenis van yoga.

Over Ron van der Post:

Ron van der Post [1955] is opgeleid en getraind in de traditie van Brahmrishi Viswatma Bawra in India en heeft een leerschool van ruim 25 jaar achter de rug in deze traditie. Hij  is een van de weinige studenten in het westen die in deze traditie is opgeleid. In 1996 begon begon hij op aandringen van zijn Guru met het doorgeven van deze indrukwekkende kennis in de vorm van een yoga docenten opleiding. Momenteel leidt Ron yogadocenten op in onder meer Nijmegen, Groningen, Paramaribo en Genève.

Ron ontving jarenlang het klassieke onderricht in de yoga op de vele reizen die hij samen met zijn Guru ondernam in de Himalaya en noord India. Ook volgde hij intensieve trainingen bij BKS Iyengar, Angela Farmer en Viktor van Kooten, zowel in Nederland en als in het buitenland. In de jaren tachtig deed hij eveneens het toen nog onbekende power yoga in Engeland. Daarnaast volgde  Ron verschillende opleidingen in de verpleging, maatschappelijk werk, psychosociaal werk, sportmassage, shiatsu-therapie en voedingsleer.

Ron van der Post is oprichter van de gelijknamige yogaschool in Nijmegen. Hij leidt de yogadocentenopleiding in Nederland, Suriname en Frankrijk, verzorgt retraites in onder meer Groningen, de Belgische Ardennen en Kroatië en geeft daarnaast gastcolleges, workshops, lezingen en praktijklessen in de algemene yoga filosofie, de Bhagavad Gita en het hindoeïsme, en in de anatomie, pranayama en meditatie.

Op vrijdag 21 september komt Ron naar Zwolle om zijn kennis en ervaring met ons te delen. Wil je meer weten over Ron bezoek dan zijn website: www.yogastudie.nl of bekijk deze video.

WORKSHOP DE ACHTERGRONDEN VAN DE ASANA’S

Waar: Yoga038 – Mimosastraat 1V (DOAS), Zwolle

Wanneer: Vrijdag 21 september 2018

Tijd:  13.00 – 19.00 uur

Kosten: €70,00 – incl. thee en soep

Voor meer informatie en opgave mail naar info@yoga038.nl


Aanmelden

Deze workshop heeft het maximaal aantal inschrijvingen. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.