Workshop Yoga voor de Herfst en Winter // met Irina Verwer

25 november, 2017
10:00 - 13:00

ZELFZORG, LOSLATEN EN AARDEN

Alles wat is ontstaan en tot bloei heeft mogen komen in de vorige seizoenen, laat los in de herfst en trekt zich terug in de vroege winter. Letterlijk. De bomen laten hun blaadjes vallen en de dieren maken zich op voor de winter. Alleen mensen lijken het juist in deze periode drukker dan ooit te hebben: je hebt juist nu allerlei deadlines op het werk die gehaald moeten worden vóór het einde van het jaar, je moet Sinterklaasgedichten schrijven, je ziet nu al op tegen de kerststress, je rent van borrel naar feestje en je zoekt je suf naar de perfecte cadeaus.

Deze workshop is niet alleen een heerlijk moment van rust en tijd voor jezelf, je leert hier ook hoe je goed voor jezelf zorgt in de laatste periode van het jaar. Daarnaast leer je tijdens deze workshop wat Ayurveda is, hoe deze filosofie je kan ondersteunen in het najaar en welke voeding het beste bij deze tijd van het jaar pas. Je wordt bovendien door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die het loslaten ondersteunen en je helpen te aarden, zodat je open en stabiel de feestdagen tegemoet kunt gaan.

irina-3Irina Verwer geeft ruim tien jaar les in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft ze voor het Yoga Magazine, schreef ze de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, coacht ze, leidt ze retreats, workshops en masterclasses en geeft ze online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ook leest ze alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich in ayurveda, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar lessen mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om goed voor jezelf te zorgen. Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com

WORKSHOP NAJAARSYOGA met IRINA VERWER

Waar: Yoga038 – Mimosastraat 1V (DOAS|DansLab), Zwolle

Wanneer: 25 november 2017

Tijd:  10:30 – 13:00 uur

Prijs: 35 euro

Meld je aan voor deze workshop: stuur een mail naar info@yoga038.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Deze workshop heeft het maximaal aantal inschrijvingen. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.