Workshop Meditatie in het Dagelijks Leven // met Sharesma Soekhai

2 februari, 2019
10:00 - 13:00

Meditatie is een essentieel onderdeel van de yoga. Het brengt ons terug bij de kern van wie we werkelijk zijn. Nu kun je zeggen: ‘dat is een kwestie van dagelijks doen’. Alleen lukt het niet van de ene op de andere dag om naar binnen te keren. Bij het sluiten van je ogen kun je geconfronteerd worden met een wirwar aan gedachten en emoties. Wat maakt het nou zo lastig om in stilte te zijn? Wat kun je doen om het mediteren in het dagelijks leven te ondersteunen en gemakkelijker te maken? En wat kan meditatie je eigenlijk brengen?

Tijdens de workshop Meditatie in het Dagelijks Leven leert yoga- en filosofiedocent Sharesma Soekhai je meer over yoga en meditatie. Ze vertelt je alles over het doel van meditatie en staat stil bij de invloed van motivatie, discipline, leefstijl en voeding op het mediteren. Ze besteedt aandacht aan de obstakels die je tegenkomt als je elke dag gaat zitten en ze geeft je praktische tips die je kunnen helpen bij jouw dagelijkse meditatie. En natuurlijk gaan we oefenen. Sharesma leidt je door een fijne yogaserie ter voorbereiding op de meditatiehouding, waarna we samen gaan mediteren.

OVER SHARESMA:

Sharesma Soekhai is yogadocent bij Atmasanyama in Veendam en is daarnaast als filosofiedocent verbonden aan de yogadocentenopleiding van Ron van der Post. Zij verzorgt lessen en workshops over de Bhagavad Gita en over de algemene yoga filosofie. Ook leidt ze verschillende yogaretraites. Meer over Sharesma lees je op haar website: atmasanyama.nl

WORKSHOP MEDITATIE IN HET DAGELIJKS LEVEN

Waar:
Yoga038 – Mimosastraat 1V (DOAS), Zwolle

Wanneer:
Zaterdag 2 februari 2019

Tijd:
10:00 – 13:00 uur

Kosten:
€30,00

Meer informatie:
  info@yoga038.nl

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.