Workshop Mythen & Asana’s: Back bends // met Irina Verwer

26 september, 2020
10:00 - 12:30

Achteroverbuigingen (back bends): je houdt er van of je vindt ze vreselijk. Zowel op fysiek als op emotioneel vlak kunnen ze echt een uitdaging zijn. Maar waarom is dat zo? En hoe kun je meer plezier aan deze houdingen beleven?

Tijdens deze workshop duik je in een prachtige mythe die je helpt om je te verbinden met de kwaliteiten die achteroverbuigingen in je kunnen versterken: van overgave naar kracht en van kracht naar vreugde. Via de mythe kom je uiteindelijk in een fysieke yogapractice terecht waarin je door middel van mantras, mudras en natuurlijk backbends steeds dichter bij je innerlijke vuur komt.

Irina leert je daarnaast hoe je je eigen backbend-practice kunt vormgeven of uitbreiden, en ook waarom je dat zou willen doen.

Doe mee en ervaar de kracht die samengaat met een zacht en open hart!

Meer over Irina:

Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Nederlandse en Franse Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken Kopstand in de Keuken en Met een Snufje Yoga, geeft les aan yogadocenten-opleidingen, leidt retreats, workshops en master-classes en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar workshops combineert Irina al haar kennis en deelt dit met liefde. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – en vooral inspireert ze om alle aspecten van jezelf te omarmen en voluit te leven.

Over Irina kun je meer lezen op haar website:
www.irinaverwer.com

Workshop Mythe en Asana: the Backbend Edition


Waar: Yoga038 – Mimosastraat 1, Zwolle

Wanneer: Zaterdag 26 september 2020

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Kosten: €35,00 | Cursisten Yoga038: €30,00 of 3 strippen van je kaart

Meer informatie: info@yoga038.nl


Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.