Mooncycle Workshop // met Irina Verwer

24 november, 2018
10:00 - 12:30

Alles verandert altijd. Om je heen, maar ook in je. Wanneer je een menstruatiecyclus hebt of had weet je dat als geen ander. Wil je leren hoe je te midden van alle veranderingen tijdens of na je cyclus het beste voor jezelf kunt zorgen? Dan is dit de perfecte workshop voor je.

Tijdens de Mooncycle Workshop leer je je te verbinden met je lijf en je cyclus. Je leert hoe yoga, Ayurveda en kennis over hormonen je kunnen ondersteunen in alle fasen van je leven. Je leert welke yogahoudingen helpen tegen buikkrampen en welke ademoefening je het beste kunt oefenen als je last van opvliegers hebt. Na afloop van deze workshop weet je welke voeding en kruiden het beste bij de verschillende fasen van je cyclus en, als je die hebt, bij je klachten passen.

Er is ruimte om al je vragen te stellen over je cyclus, over zwanger worden, over de overgang en over het voorkomen of verhelpen van menstruatieklachten, zoals PMS, buikkrampen of onregelmatige cycli. Ook word je tijdens de Mooncycle Workshop door een serie yogahoudingen geleid en krijg je volop praktische tips, zodat je vol inspiratie de yogastudio verlaat.

OVER IRINA

Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft ze les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.

Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

Waar: Yoga038, | DOAS Mimosastraat 1, Zwolle

Wanneer: Zaterdag 24 november 2018

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Kosten: €35,00

Meer informatie: info@yoga038.nl


Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.