De Ayurvedische coaching die ik bied, begint met een eerste consult. Een consult is een gesprek van een uur waarin we kijken naar je gezondheid, je spijsvertering en je gemoed. Ik stel je daarover vooral heel veel vragen. Deze vragen gaan over je eetlust, je stoelgang, je cyclus (bij vrouwen) en over eventuele klachten en symptomen. Ook zal ik je vragen of ik je pols mag voelen en bekijk ik je tong.

Op deze manier kan ik ontdekken hoe, vanuit Ayurvedisch perspectief, je spijsverteringsvuur (agni) brandt en welke dosha of dosha’s op dat moment om aandacht vragen. Ook geeft het een eerste indicatie van jouw basisconstitutie: de natuurlijke verdeling van vata, pitta en kapha in jouw systeem en de balans waar je graag naar terug wilt.

Naar aanleiding van het consult maak ik een behandelplan voor je. In dit plan geeft ik je persoonlijke voedings- en leefstijladviezen. Je ontvangt het advies in twee delen. Op de dag van het consult krijgt je direct een aantal praktisch toepasbare tips van me waar je meteen mee aan de slag kunt. Binnen zeven werkdagen na onze afspraak ontvang je een uitgebreid maatplan van mij per e-mail.

Wil je je behandelplan liever één-op-één bespreken? Of heb je behoefte aan een follow-up? Dan is er na het eerste consult de mogelijkheid tot het maken van een vervolgafspraak.

Een consult is erg persoonlijk. Daarom spreken we af op een plek met voldoende privacy waar we ongestoord kunnen praten. Heb je geen bezwaar tegen de aanwezigheid van een hond en een kat? Schuif dan gezellig bij mij thuis aan de keukentafel aan. Vind je het prettiger om bij jou thuis af te spreken? Dan kan ook. Ik kom op de fiets naar je toe. Woon je niet in Zwolle of vind je een digitale afspraak fijner? Dan spreken we af via Skype.

Wil je een afspraak maken? Dat kan heel makkelijk hieronder. Vanaf 1 september 2020 plan ik weer afspraken in.

Heel graag tot ziens!

Liselotte

Ayurvedisch Voeding- en Leefstijl CoachAanmelden: