Zomerrooster

De laatste lesweek van dit seizoen is begonnen. Aanstaande maandag begint het zomerreces. Van 15 juli tot en met 25 augustus is er geen yogales.

Komende zaterdag, 13 juli, om 10:00 uur sluiten we het seizoen feestelijk af met een buitenles in de bloementuin van het Weezenlandenpark. Dat is het veld tegenover de ingang van het Parkpaviljoen (zie foto). Deze yogales duurt tot 11:15 uur en na afloop is er een picknick. Je hoeft zelf daarvoor niets mee te nemen -behalve je yogamatje natuurlijk, of een badhanddoek om de oefeningen op te doen. De les en de picknick zijn gratis, maar een bijdrage aan het goede doel is wel van harte welkom. Dit jaar staat er een collectebus voor Stichting Vluchteling.

Na de vakantie beginnen we weer op maandag 26 augustus. In de eerste lesweek van het nieuwe seizoen draaien we een zomerrooster. Als het weer het toelaat zijn de lessen buiten, ook in de bloementuin van het Weezenlandenpark. Neem naar deze lessen je eigen matje of een grote badhanddoek mee om de oefeningen op te doen, en eventueel een trui-vest-dekentje om te gebruiken tijdens de meditatie. Bij slecht weer zijn de lessen natuurlijk gewoon in de zaal. Vanaf maandag 2 september gaat het reguliere rooster weer in en zijn alle lessen in de zaal.

Fijne zomer en tot op de mat!

Liselotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.