Een Ayurvedisch advies begint met een eerste consult. Een consult is een gesprek van een uur waarin we kijken naar je gezondheid, je spijsvertering en je gemoed. Ik stel je daarover vooral heel veel vragen. Deze vragen gaan over je eetlust, je stoelgang en, indien aan de orde, je cyclus. Ook vraag ik naar je mentale gezondheid, je stemming en naar eventuele klachten en symptomen. Daarnaast voel ik je pols en bekijk ik je tong.

Op deze manier kan ik ontdekken welke dosha of dosha’s op dat moment om aandacht vragen en hoe, vanuit Ayurvedisch perspectief, je spijsverteringsvuur (agni) brandt. Ook geeft het een eerste indicatie van jouw basisconstitutie: de natuurlijke verdeling van vata, pitta en kapha in jouw systeem en de balans waarnaar je graag terug wilt.

Naar aanleiding van het consult maak ik een behandelplan voor je. In dit plan geeft ik je persoonlijke voedings- en leefstijladviezen. Op de dag van het consult krijgt je een aantal praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Daarna ontvang je binnen zeven werkdagen een uitgebreid maatplan per e-mail.

Wil je je behandelplan liever persoonlijk ontvangen of heb je behoefte aan een follow-up? Dan is er na het eerste consult de mogelijkheid tot het maken van een vervolgafspraak.

Een consult is erg persoonlijk. Daarom spreken we af op een plek met voldoende privacy waar we ongestoord kunnen praten. Dat kan bij mij thuis aan aan de keukentafel of online via Skype, afhankelijk van jouw voorkeur.

Heb je interesse in een consult? Je kunt een afspraak met me inplannen op dinsdag tussen 09:30 en 12:00 uur, donderdag tussen 11:00 en 14:00 uur of vrijdag tussen 09:30 en 14:00 uur. Je maakt je afspraak heel makkelijk met het aanmeldformulier hieronder.

Zie ik je binnenkort?

Liefs,

LiselotteAanmelden: