1. Begrippen

Yoga038 is gevestigd te Zwolle en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66952697. De lessen, cursussen en workshops van Yoga038 worden gegeven in DansLab Zwolle|De Oude Ambachtsschool (DOAS). Adres: Mimosastraat 1V, 8013 SB Zwolle. De docent en eigenaar van Yoga038 is Liselotte van Velzen. Postadres: Ter Kuilenkamp 33, 8014 DA Zwolle.

Website: www.yoga038.nl

E-mail: info@yoga038.nl

Yoga038 op Facebook:
www.facebook.com/yoga038

Yoga038 op Instagram:
www.instagram.com/yoga.038

Yoga038 op What’s App: er bestaat een app-groep van de docent en de cursisten van Yoga038 op What’s App. Aanmelden hiervoor kan via 06 – 14549066.

Yoga038 Update: de nieuwsbrief van Yoga038

2. Toepasselijkheid

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle yogalessen, workshops en cursussen van Yoga038. Door deelname aan een yogales, workshop of cursus verklaart je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Yoga038 kan de algemene voorwaarden altijd wijzigen. De laatste versie van de algemene voorwaarden is de geldende versie en is beschikbaar op de website. Yoga038 zal eventuele wijzigingen van de algemene voorwaarden vooraf op de website, op Facebook en/of via What’s App aankondigen

3. Risico en Aansprakelijkheid

Volg je een les, workshop of cursus bij Yoga038 dan ben je zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid en je eigen spullen. De docent gaat er van uit dat je met beiden goed om weet te gaan. Laat het weten als je specifieke fysieke en/of mentale klachten hebt. Ook wanneer je zwanger bent, is het aan te raden dit tijdig door te geven. Blessures en/of zwangerschap hoeven geen belemmering te zijn voor het volgen van yogalessen.

Houd je tijdens het volgen van een yogales, workshop of cursus graag aan de volgende regels:

  • Als je een blessure hebt, of ander lichamelijk of geestelijk ongemak, meld dit dan altijd vóór aanvang van de yogales, cursus of workshop,
  • Voer de oefeningen zorgvuldig uit en houd rekening met eventuele fysieke en/of mentale beperkingen,
  • Luister goed naar de signalen van je lichaam en handel hier zorgvuldig naar,
  • Consulteer een arts of specialist als je een blessure hebt en/of er niet zeker van bent dat je helemaal gezond bent,
  • Luister goed naar de instructies van de docent en volg deze op,
  • Voer geen oefeningen uit waarin je scherpe, stekende pijn ervaart,
  • Stel vragen wanneer je een oefening niet begrijpt.

4. Leskaarten en Losse Lessen

Je kunt bij Yoga038 yogalessen volgen op basis van een leskaart. Ook zijn er losse lessen beschikbaar. Yoga038 geeft de volgende lesmogelijkheden en leskaarten uit:

LOSSE LES

Dit is een éénmalige te betalen en te volgen yogales bij Yoga038, anders dan op basis van een leskaart. Geldende tarieven staan op de website.

PROEFLES

Dit is een éénmalige te betalen en te volgen yogales bij Yoga038, anders dan op basis van een leskaart en tegen een gereduceerd tarief. Geldende tarieven staan op de website.

WORKSHOP | CURSUS

Dit is een éénmalige te betalen en te volgen workshop of cursus bij, of verzorgd door, Yoga038. Geldende tarieven staan op de website.

LESKAART 8 LESSEN

Deze kaart is persoonsgebonden en geeft recht op 8 yogalessen bij Yoga038. Op basis van de leskaart mag je op een vaste dag en tijd één of meerdere keren in de week yogales volgen. Een leskaart van 8 lessen is vanaf de aankoopdatum 10 weken geldig. De vakanties van Yoga038 en ook lesuitval door afwezigheid van de docent worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de leskaart. Geldende tarieven staan op de website. Cursisten, scholieren en mensen met een WIA of WAJONG uitkering krijgen korting op een leskaart en betalen een gereduceerd tarief. Restitutie van het voor een leskaart betaalde geld is niet mogelijk.

LESKAART 12 LESSEN

Deze kaart is persoonsgebonden en geeft recht op 12 yogalessen bij Yoga038. Op basis van de leskaart mag je op een vaste dag en tijd één of meerdere keren in de week yogales volgen. Een leskaart van 12 lessen is vanaf de aankoopdatum 15 weken geldig. De vakanties van Yoga038 en ook lesuitval door afwezigheid van de docent worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de leskaart. Geldende tarieven staan op de website. Cursisten, scholieren en mensen met een WIA of WAJONG uitkering krijgen korting op een leskaart en betalen een gereduceerd tarief. Restitutie van het voor een leskaart betaalde geld is niet mogelijk.

LESKAART 20 LESSEN

Deze kaart is persoonsgebonden en geeft recht op 20 yogalessen bij Yoga038. Op basis van de leskaart mag je op een vaste dag en tijd één of meerdere keren in de week yogales volgen. Een leskaart van 12 lessen is vanaf de aankoopdatum 25 weken geldig. De vakanties van Yoga038 en ook lesuitval door afwezigheid van de docent worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de leskaart. Geldende tarieven staan op de website. Cursisten, scholieren en mensen met een WIA of WAJONG uitkering krijgen korting op een leskaart en betalen een gereduceerd tarief. Restitutie van het voor een leskaart betaalde geld is niet mogelijk.

PROEFKAART

Dit is een éénmalige en persoonsgebonden kaart die recht geeft op 3 yogalessen bij Yoga038. Op basis van de leskaart mag je op een vaste dag en tijd één of meerdere keren in de week yogales volgen. Een proefkaart van 3 lessen is vanaf de aankoopdatum 4 weken geldig. De vakanties van Yoga038 en ook lesuitval door afwezigheid van de docent worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de proefkaart. Geldende tarieven staan altijd op de website. Restitutie van het voor een proefkaart betaalde geld is niet mogelijk.

GEMISTE LESSEN

Kun je niet aanwezig zijn in jouw vaste yogales dan dien je je per e-mail, een persoonlijk what’s app bericht of sms (dus niet via Facebook of in de groepsapp) af te melden: info@yoga038.nl | 06 – 14549066. Gemiste lessen kun je onder bepaalde voorwaarden inhalen. Om je les in te halen, moet je je minstens acht uur voor de les die je gaat missen afmelden.  Wanneer je je gemiste les wilt inhalen geef je eveneens door te geven op welk lesuur je je les in wilt komen halen. Ik laat je uiterlijk twee uur voor aanvang van de les weten of er plek is. Je kunt een gemiste les één keer verplaatsen, vaker schuiven met dezelfde les is niet mogelijk. Ook het wekelijks schuiven met lessen is niet mogelijk.

5. Betaling en Prijswijziging

Je dient altijd vooraf jouw yogales, workshop of cursus te betalen. De betaling van een yogales, leskaart, workshop of cursus kan contant gedaan worden. Contante betaling van een yogales, workshop of cursus dient op de eerste lesdag te geschieden. Het bedrag voor een leskaart, workshop of cursus kan ook overgemaakt worden naar de bankrekening van Yoga038: NL83TRIO0338401571. Betaling voor een leskaart, workshop of cursus door bankoverschrijving je voorafgaand aan de workshop of cursus te voldoen. Een betaling dient binnen 14 dagen na afgifte van de leskaart of bevestiging van deelname binnen te zijn.

De geldende tarieven voor de yogalessen, workshops en cursussen staan altijd op de website van Yoga038. Yoga038 behoudt zich het recht voor de prijzen van de yogalessen, workshops, cursussen en andere producten en diensten te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden aangekondigd op de website, Facebook, via What’s App en in de Yoga038 Update.

6. Lesrooster

Het geldende lesrooster staat altijd op de website. Yoga038 behoudt zich het recht voor het lesrooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, aangekondigd op de website, Facebook, via What’s App en in de Yoga038 Update.

Yoga038 behoudt zich het recht voor om een geplande les te annuleren dan wel de docent te wijzigen als gevolg van overmacht. In het geval van annulering wordt de geldigheid van een leskaart evenredig verlengd.

7. Vakanties en Feestdagen

Op feestdagen is er geen yogales. Dit wordt tijdig aangegeven op de website, Facebook, via What’s App en in de Yoga038 Update.

In de kerstvakantie en de zomervakantie is er geen yogales. Yoga038 behoudt zich het recht voor om ook op andere momenten een vakantie in te plannen. De vakantiedata staan staan op de website. Ook worden vakanties tijdig doorgegeven op Facebook, via What’s App en in de Yoga038 Update.

Vakanties worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de les- en proefkaarten.

8. Workshops en Cursussen: Rooster en Annulering

Het geldende rooster voor de workshops en cursussen staat altijd op de website. Yoga038 behoudt zich het recht voor het rooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd op de website, Facebook, via What’s App en in de Yoga038 Update.

Yoga038 behoudt zich het recht voor om een geplande workshop of cursus te annuleren als gevolg van overmacht. In dat geval zal het eventuele voor de betreffende workshop of cursus reeds betaalde lesgeld volledig aan je gerestitueerd worden.

Kun je niet deelnemen aan een workshop of cursus waarvoor je je hebt opgegeven dan kan annuleren uitsluitend per email: info@yoga038.nl. Bij annulering tot 21 dagen voor aanvang van de workshop of cursus ontvang je het volledige door jou betaalde bedrag terug, met aftrek van 15 euro administratiekosten. Binnen 21 dagen voor aanvang van de workshop/training wordt 50% van het bedrag voor de workshop of cursus in rekening gebracht. Bij annulering van 10 dagen of korter voor aanvang van de workshop of cursus wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

9. Persoonsgegevens

Yoga038 verzamelt je persoonsgegevens voor het bijhouden van het ledenbestand, het uitvoeren van betalingsopdrachten en het sturen van de Yoga038 Update. Yoga038 gaat zorgvuldig met je gegevens om en deelt deze gegevens niet met derden. Wil je precies weten hoe Yoga038 jouw gegevens beschermt? Lees dan hier ons privacy statement: Privacyverklaring.