Ayurveda Immersion // met Irina Verwer

Zaterdag 18 mei, 10:00 – 16:00 uur.

Ben je al langer geïnteresseerd in Ayurveda, maar komt het er niet van je in deze levensfilosofie te verdiepen? Misschien heb je al meerdere boeken over Ayurveda gelezen, maar heb je het gevoel dat je weinig grip krijgt op de uitgebreide theorie? Of wil je weten wat nou precies het verschil is tussen dosa’s en dosha’s? Tijdens deze Ayurveda Immersion leer je er alles over!

Op zaterdag 18 mei kun je je een volle dag onderdompelen in de levensfilosofie die je helpt om keuzes te maken die echt bij jou passen. Je leert het verschil tussen de drie constitutietypes en je leert bij jezelf en je naasten de verhouding tussen pitta, kapha en vata te bepalen. Je leert wat de vorm en kleur van je tong zegt over je gezondheid, je leert welke voeding het meest geschikt is als je veel online bent en je leert welke kruiden het beste helpen bij voorjaarsvermoeidheid.

Daarnaast ontdek je hoe yogahoudingen de verschillende constitutietypes beïnvloeden, hoe en waarom je een Ayurvedisch zelfzorg-ritueel kunt uitvoeren en welke kruiden je spijsverteringsvuur optimaal laten branden. En je leert je hoe je de kennis uit de Ayurveda toe kunt passen op hectische werkdagen, tijdens lange reizen of wanneer je je in een emotionele achtbaan bevind. Bovendien word je door een serie yogahoudingen voor de dosha’s geleid en krijg je praktische adviezen mee, zodat je vol inspiratie nog beter voor jezelf kunt gaan zorgen!

OVER IRINA VERWER:

Irina is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft ze les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.

Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachings-opleidingen en Ayurvedische opleidingen af. Sinds haar elfde verdiept ze zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.

In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.

Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

AYURVEDA IMMERSION // YOGA AYURVEDA EN VOEDING

Waar: Yoga038, Mimosastraat 1 Zwolle

Wanneer: zaterdag 18 mei 2019

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Kosten: Early bird €75,00 | Vanaf 1 april: €99,00

Meer informatie en opgave: info@yoga038.nl