Blog #8 | Zwolle

Het was er weer tijd voor vandaag: mijn maandelijkse rondje flyeren. Wat is Zwolle toch een leuke stad. En met zoveel coole plekken waar mijn flyers mogen liggen. Vind ik fijn.

Stiekem ben ik best wel picky hoor, wat betreft flyer locaties. Ik leg ze alleen op plaatsen waar ik zelf ook écht blij van word, zoals bij De Stadsbakker waar mijn vriendinnetje Caroline werkt en waar ze de allerlekkerste banettes verkopen. Vegan. Obviously. Bij Bagels&Beans waar ze de Dutch Weed Burger hebben. En bij Hair2Day waar Roos twaalf jaar geleden mijn dreads zette en waar ze ze ook inkort als ze me te lang worden en ik ’s nachts verstrikt raak in mijn eigen haar.

Mijn flyers liggen ook bij In De Buurt, mijn favo cafeetje waar ik dan misschien nooit al die speciale biertjes drink (want ik drink geen alcohol) maar wel liters thee en appelsap. En waar ze de beste muzieksmaak én het mooiste plafond van de stad hebben. En bij vegan-friendly lunchcafé De Buurvrouw waar ik nog steeds de vegan tompoucen moet gaan proeven. (Ja, je leest het goed: Vegan. Tompoucen. Yaaassssss! )

Waar ik superblij van word is dat je mijn fabulous flyers ook kunt vinden bij Waanders, de beste boekhandel van de stad waar ik zelf ooit anderhalf jaar gewerkt heb. En bij mijn allerfavorietste platenzaak, Plato Zwolle, waar ik al sinds 1996 de leukste (en hardste) cd’s en nu ook vinyl haal. Mijn flyers liggen daar dus gewoon. En dat terwijl ik niet eens een bandje ben, of een concert. (Superbedankt Plato.)

Alleen maar leuke plekken dus! Nix mis mee hoor, met zo’n ochtendje flyeren.

Waar in de stad kom jij graag?

#yoga038 #dynamischeyoga #zwolle #flyer #flyeren #zwollecentrum #destadsbakker #bagelsbeanszwolle #hair2dayzwolle #cafeindebuurt #debuurvrouwzwolle #waandersindebroeren #platozwolle #zwollemijnstad #hotspots #bestplacesintown #zwollestad #yogazwolle #yogainzwolle #yogateacher #yogastudio #yogaschool #vegan #yoga #veganyoga #yoganl #dutchyogi #dutchyogatribe #yogaeverywhere